Fatih Meydan İlkokulu
Fatih Mahallesi Yeni Okul Sok. No7

VİZYON

Fatih Meydan İlkOkulu yenilikler ile sürekli daha iyi çalışmanın yollarını bularak, okulumuzun yürüttüğü tüm faaliyetlerin sürekli ölçümüne, gözden geçirilmesine ve iyileştirilmesine, herkesin katılımını sağlayarak; okulumuzun organizasyonel yapısını değiştirme, öğrenme ve iyileştirme faaliyetlerinin takım çalışmasıyla en üst düzeye çıkarmak.

MİSYON

BİZ; fırsat eşitliğini sağlayarak tüm öğrencilerimizin Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendine güvenen, sorgulayan ülkesine ve milletine faydalı, Türk toplumunun ahlaki değerlerine sahip, 21. Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donanmış, ÖRNEK-LİDER bireyler olması için varız.

Öğretim Şekli :Tekli

Tekli

08:40-15.15

35 km

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ünye´nin güney bölümünde bulunup, Ünye İlçesine 35 Kumru İlçesine 13 km uzaklıkta Fatih Mahallesinde yer almaktadır. Mahalle Nüfusu 3000 olup, öğrenci sayımız 215 dir.